lördag 14 november 2009

En kissvägrande kiss(e)miss och andra äventyr

Idag vaknade vi upp som vanligt. Allt var som vanligt. Vi skulle packa och fixa och sen ge oss av mot Tjörn. Pappa och mamma hade som vanligt inte bokat något boende i tron om att ingen reser runt i Sverige den här årstiden. Men men... vi tar det från början...

Det var nämligen såhär att katten Alvin gick in till lådan (katter kissar på låda... konstigt). Han satte sig ner... och väntade... och väntade... men inget kiss. Och sen gick han ut därifrån.. och sen gick han dit igen.. typ 10 gånger... men inget kiss.

Så... av erfarenhet (detta har inträffat en gång förut) så visste mamma och pappa att det är veterinären som gäller när detta händer. En sprängd urinblåsa är inte att leka med. Så... Strömsholm here we come!

Väl där så var det verkligen favorit i repris. Den där blåa kattlådan med pyttelite plastkulor i som katten Alvin skulle kissa i. Men han gillar när det är mycket sand och så... så han vägrade. Sen fick han samma medicin som förra gånger och samma åtgärd som förra gången.. men även lite muskelavslappnande.

Har var supergroggy när vi kom hem sen. Kunde knappt gå och ramlade runt. Han låg ner när han åt för hans ben orkade inte riktigt med de 6,7 kg som han väger.

Så... eftersom vi skulle åka till Tjörn vågade de ju inte lämna Alvin och Algot ensamna, så Erik fick åka till mormor och morfar i Sala för att lämna katterna där. Sen... skulle vi ringa och kolla boendet... haha, suckers. Klart det var fullt!! Hoppas de lär sig att planera i förväg till nästa valpträff. Så det blev nån timmes surfande på nätet efter hundvänligt boende.

Det slutade med en friggebod i Uddevalla.... ??!?? Jaja, det blir spännande. Vi är kvar i Västerås ännu, men snart bär det av och dagens äventyr nummer två påbörjas!

Imorgon är det valpträff, det blir superkul, vi ska få träna Viltspår och jag tror... att jag... kommer ÄLSKA DET!

Vi hörs efter helgen!!

PS, det kommer inlägg från utställningen... lovar!!

1 kommentar:

  1. Assar!
    Voffa på matte att hon lägger ut bilder från senaste utställningen!

    SvaraRadera